Cégünk 2020-ban bevezette az ISO 9001:2015 szabvány előírásainak megfelelő minőségirányítási rendszerét és 2022-ben az ISO 14001:2015 szabvány előírásainak megfelelő környezetközpontú irányítási rendszerés az alábbi területeken:

  • szerszámgyártás
  • fémfelület-kezelés
  • fémmegmunkáló és egyéb szerszámgép gyártása, üzembe helyezése

Minőségpolitikánk
Quality in custom manufacturing

A HD Tools Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: HD Tools Kft. vagy Társaság) fő feladatának tekinti, hogy a térség meghatározó szolgáltatójává váljon az általa nyújtott tevékenységek tekintetében mindeközben biztosítva a magas szintű vevői megelégedettséget.

A Társaság célja, hogy folyamatosan javítsa a szolgáltatásainak minőségét, úgy, hogy közben azokat a legteljesebb mértékben a vevői elvárásokhoz igazítja. Az ügyvezető a Társaság tevékenységének minőségéért felelősséget vállal, ezáltal biztosítva az Ügyfelek célul kitűzött magas szintű elégedettségét.

Céljaink elérése érdekében az alábbi feladatokat tűztük ki:

  • Minőségirányítási rendszerünk hatékonyságának folyamatos fejlesztése,
  • Vevői megelégedettség folyamatos növelése, az általuk támasztott követelmények maradéktalan betartásával

A fenti célok maradéktalan megvalósulását szolgálják az alábbiak:

  • HD Tools Kft. munkatársai megbízható, gyakorlott szakemberek,
  • tudatában vannak a minőségi követelmények fontosságának és a minőségirányítási rendszerben leírtakat napi munkájuk során következetesen alkalmazzák,
  • minőségirányítási rendszer előírásainak betartását az ügyvezető a mindennapi munkavégzésben felügyeli.

A Társaság a minőségcélok kitűzésével kötelezi magát a folyamatok, valamint a minőségirányítási rendszer folyamatos tökéletesítése iránt.

Kiemelt szempontnak tekinti a szolgáltatásoknál a vevői előírások maradéktalan betartását, törekszik a környezetet kímélő anyagok, technológiák alkalmazására.

A Társaság Integrált irányítási rendszere biztosítja az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO14001:2015 szabványok előírásai szerinti működést, betartatásáért a Társaság vezetői és munkatársai egyaránt felelősséget vállalnak, garanciát vállalva ezzel a szolgáltatás magas szintű minőségére.

Minden szervezeti szinten elkötelezettek a munkavállalók az alkalmazható követelmények teljesítése iránt. A vezetés meggyőződése, hogy a folyamatosan megfelelő minőségű szolgáltatás nyújtása hosszú távú befektetés, amely garantálja a hosszantartó, gyümölcsöző munkakapcsolatot, megbízó és szolgáltató között mindkettejük megelégedettségére.

Miskolc, 2022.10.01.