big-symbol

Üdvözöljük a HD Tools Kft. honlapján!

Cégünk fő profilja az egyedi alkatrészek és szerszámok gyártása és fejlesztése, valamint a portfoliónkba bekerült a célgépek, termelőberendezések tervezése, gyártása, átalakítása, automatizálása.
Modern eszközparkunknak és a jólképzett munkatársaink folyamatos fejlődésének köszönhetően a kiváló minőség, az innováció és a rugalmasság lett a vállalkozás meghatározó ismertetője. Cégünk ISO 9001 és ISO 14001 minősítéssel rendelkezik.
Az alkatrészek és szerszámok többsége Magyarországon működő multinacionális vállalatok termelőberendezéseihez készül, emellett jelentős az igény a partnerek fejlesztéseihez kapcsolódó új eszközök tervezésére és gyártására.
A termékeinket az ügyfelekkel szorosan együttműködve fejlesztjük. A vevők új termékeinek fejlesztését a megfelelő szerszámok, készülékek és célgépek párhuzamos tervezésével és gyártásával támogatjuk.

A felsorolt tevékenységekhez szorosan kapcsoló szolgáltatás ipari gépek és berendezések gépészeti és villamos tervezése, kivitelezése. A partnereink a környezettudatosság és a költséghatékonyság jegyében igyekeznek a kor kihívásainak megfelelő állapotban tartani a régi eszközparkjukat. Cégünk a megrendelőink igényeinek megfelelően vállalja célgépek, gyártósorok és állomások fejlesztését, javítását és biztonságtechnikai átalakítását.

+36 70 422 7411

3508 Miskolc, Futó utca 74.

info@hd-tools.com

www.hd-tools.com

Nyitvatartás

HÉTKÖZNAP:  06:00 – 16:00
HÉTVÉGÉN ZÁRVA

Quality in custom manufacturing

Kérdéseivel, árajánlattal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal személyesen, telefonon vagy levélben! 

Kapcsolat

Egyedi szerszámok, gépelemek tervezése és gyártása

Célgépek tervezése, építése, telepítése és minősítése

Meglévő gépek karbantartása, felújítása, automatizálása