Cégünk elkötelezett a fenntartható és klímatudatos működés mellett. Kiemelten fontos számunka, hogy energiafelhasználásunk nagyrészét megújuló energiaforrásokból fedezzük, telephelyünkre egy 60 kWp teljesítményű napelemes kiserőművet telepítettünk. Ez, a kora tavasztól késő őszig tartó időszakban villamosenergia fogyasztásunk 100%-át fedezi, a téli időszakban pedig 40%-át. Termékeinken büszkén hirdetjük, hogy az előállításukhoz felhasznált energia megújuló energiaforrásból származik.
Gépbeszerzéseinknél kiemelt fontossággal bír az adott gép vagy berendezés energiahatékonysága, a kiválasztás során fontos döntési tényező.

2023-ban önkéntesen részt veszttünk a CDP éghajlati kockázatokra vonatkozó felmérésében és az adatok alapján meghatározott eredmények alapján karbonlábnyomunk közzétételében.
A teljeskörű közzététel során „C” osztályzatot kaptunk, amely a kis- és középvállalkozások esetében a megcélozható maximális szint. A „C” oszályzat a vállalat tudatossági szintű elkötelezettségét jelzi, hogy egy vállalat mennyire átfogóan értékeli, hogy a környezeti kérdések hogyan kapcsolódnak az üzleti tevékenységéhez, és hogy a tevékenységei hogyan hatnak az emberekre és az ökoszisztémákra.

Szakértő cég bevonásával határozzuk meg hosszú- és rövidtávú SBTi szerinti klímacéljainkat és stratégiánkat karbonlábnyomunk csökkentésére.
A tevékenységünk során keletkező hulladékokat az ISO14001 szabvány szerint kezeljük.